32-40 uur per week

Wij, van FixedToday, zijn op zoek naar een energieke Account Manager die onze nieuwe successen verder wil komen uitbouwen. Ben jij communicatief vaardig, commercieel gedreven en resultaatgericht? Lees dan snel verder en wordt onze nieuwe collega!

 FixedToday

FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil. We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een succesvol initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooi groei realiseren. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 600 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

Functieomschrijving

In verband met onze groeiambities en nieuwe relaties (o.a. gewonnen overheidsmantels)  zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren Account Manager.
De rol van Account Manager is bij FixedToday absoluut veelzijdig te noemen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Je vertegenwoordigd alle oplossingen op gebied van employment services die wij bieden, van Staffing, Payrolling (inclusief Expats), en Contracting tot aan Managed Service Provider (MSP) en Total Workforce Management as a service waarbij wij onze klant volledig kunnen ontzorgen. Je signaleert trends in de markt, bent op de hoogte van wat er speelt bij onze relaties en je bent voor hen een volwaardige gesprekspartner op tactisch en strategisch niveau. Daarnaast verwachten we jouw inzet bij het uitbreiden van onze klantenportefeuille. Hiervoor stel je jouw eigen salesplan op en voert deze uit. Je haalt voldoening uit het behalen van nieuwe successen en het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten. Je komt met vernieuwde ideeën, die zorgen voor nog meer plezier en succes in ons team, en signaleert trends in de markt en weet welke vragen er spelen bij opdrachtgevers. Cruciaal voor jouw succes is jouw doorzettingsvermogen en het inzetten van en het verder uitbouwen van jouw netwerk.

Wat vragen we?

Belangrijk is dat je als collega past en je prettig voelt bij onze gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat om open energieke wijze ons gedachtegoed en de toegevoegde waarde over te brengen. Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding op HBO niveau. Je hebt meerdere jaren sales ervaring, waarvan minimaal 3 à 4 jaar ervaring in recruitment/ detachering binnen de ICT-branche en je bent gemotiveerd om mee te helpen de groeiambities FixedToday waar te maken. Je kunt goed praten, maar minstens zo belangrijk is dat je goed kunt luisteren. Qua persoonlijkheid ben je een doorzetter, proactief, stressbestendig, empathisch en gedreven. Je hebt goede kennis van de Engelse taal en uiteraard ben je communicatief vaardig.

Wat bieden we?

  • Een prima salaris met aanvullend een mooie bonusregeling;
  • Een laptop, mobiele telefoon en, mobiliteitsbudget of indien gewenst een leaseauto;
  • Een ruime bijdrage aan jouw pensioenopbouw, een thuiswerkvergoeding en 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
  • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen;
  • Gedreven, maar zeker ook gezellige collega’s.

Kortom, wil jij werken bij een succesvol en snel groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier maken samen gaan en is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail jouw motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Mark van Brink (mvbrink@fixedtoday.nl , 06-52659478)

WANT TO KNOW MORE?

ASK OUR EXPERTS