administrateur

administrateur

FixedToday is een ruim begrip binnen de flexmarkt en dagelijks doen wij er alles aan om ons succes te laten groeien. Dat doen wij met een enthousiast team waarvan wij hopen dat jij er deel vanuit gaat maken. Om onze groei te kunnen monitoren is het op tijd verwerken van de gegevens en opstellen van rapportage van groot belang.

Heb je daarvoor de nodige vaardigheden in huis lees dan snel verder en wordt onze nieuwe collega.

Over FixedToday

FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil. We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een succesvol initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooi groei realiseren.

Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 700 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

Functieomschrijving

In deze rol ben je, samen met een enthousiast team, 32-40 uur per week behulpzaam bij de facturatie, het opstellen van maandrapportages, balans dossiers, maand en jaar afsluiting. Daarnaast verzorg je controle op de grootboekadministratie. Je focus ligt op betrouwbare cijfers.

Je kunt planmatig werken, bent nauwgezet en je houdt van een uitdaging. Je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Je bent enthousiast, een echte teamplayer en niet onbelangrijk ook een gezellige collega. Daarnaast kan je het overzicht te behouden en neem je verantwoording. 

FixedToday is geen (chat)bot bedrijf

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Geen dag is hetzelfde want je hebt een breed scala aan werkzaamheden van factureren tot en met opstellen van rapportages. Jouw ervaring en kennis kun je hiervoor goed inbrengen en bij vraagstukken is er ruimte voor overleg.

De werkzaamheden wordt onderling verdeelt met je collega’s en samen zorg je ervoor dat de deadlines gehaald worden. Gezamenlijk lunch zorgt voor een aangename onderbreking van de dag.

Wat vragen we?

Belangrijk is dat je als collega je past en je prettig voelt bij onze gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat ons gedachtegoed en de toegevoegde waarde van FixedToday over te brengen.

 • Je bent in het bezit van de benodigde diploma’s en/of aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie;
 • Je hebt affiniteit met de financiële administratie of bereid om hierin jezelf te verdiepen;
 • Je werkt zelfstandig binnen teamverband;
 • Je bent pragmatisch en analytisch;
 • Je maakt een juiste inschatting welke actie nodig is en schakelt snel om tot de juiste oplossing te komen;
 • Je bent nauwkeurig en betrouwbaar met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Ervaring binnen de flexmarkt (uitzenden, detachering) is een pré.

Qua skills ben je accuraat, leergierig en bestand tegen weerstand. Je kunt het overzicht bewaren en kunt tegen een hoog werktempo. Uiteraard ben je communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we?
 • Een prima salaris met aanvullend een mooie bonusregeling;
 • Een ruime bijdrage aan jouw pensioenopbouw, een thuiswerkvergoeding en 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
 • Hoewel hybride werken tot de mogelijkheid behoort gaat onze voorkeur uit voor werken op ons kantoor;
 • Elke dag een lekkere lunch;
 • Een leuke bedrijfscultuur en een fijne werkomgeving. Onze collega’s komen met plezier naar kantoor om elke dag op een gedreven manier onze klanten, leveranciers en professionals vakkundig te bedienen.
 • Een training wanneer dit nodig is voor het uitoefenen van je functie;
 • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen;

Kortom, werken bij een succesvol en groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier samen gaan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het eerste gesprek voer je met een collega binnen het team waarin je ons kunt leren kennen en wij jou. Je kunt al je vragen kunt stellen over ons bedrijf, de cultuur en de functie. Na een positief eerste gesprek volgt snel een tweede gesprek met een directielid en wij bieden een competentietest aan.

In deze test krijgen jij en wij een beeld hoe jij jezelf beoordeelt op 16 fundamentele competenties ten opzichte van de Nederlandse beroepsbevolking. Een mooi middel om jou te leren kennen en een eerste stap in zelfontwikkeling. Na dit gesprek hopen we je een aanbod te doen en je te mogen verwelkomen als collega.

Wil je ons team versterken?

Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Judith Duijser op judith@fixedtoday.nl of gebruik de onderstaande solliciteer knop

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Stuur jouw CV en motivatie