Ontwerper / scrum master

ID: 897389

Ontwerper / scrum master

Locatie Remote en 1 dag per week Apeldoorn, Gelderland

Aangemaakt 25 november 2022

Reageer voor 16 december 2022 12:00

Startdatum: 16-12-2022
Einddatum: 31-12-2023, met optie op verlenging
Inzet: 36 uur per week
Max. tarief: In Overleg
Deadline: 2-12-2022
English speaking possible?: no


Teamspeler die het leuk vindt kennis te delen, maar ook te vegroten in contact met collega's. Kandidaat moet bereid zijn om minimaal 1 dag per weerk op locatie in Apeldoorn te werken.

Werkzaamheden:
Binnen de afdeling M&M Messaging - Ontvangen & Mededelen (O&M) wordt gezocht naar een ervaren Ontwerper / Scrum Master. De werkzaamheden vinden plaats in een dynamische omgeving op het snijvlak van functionaliteit en techniek. De werkzaamheden zijn gericht op meerdere applicaties, het betreft zowel nieuwbouw als doorontwikkeling van bestaande applicaties. De opdrachten bestaan uit een mix van realiseren business functionaliteit, optimalisaties wat betreft onderhoudbaarheid, performance en (technische) continuïteit. Analyseren van features en deze omzetten naar user stories voor het ontwikkelteam - Opstellen en up-to-date houden van (Functionele) ontwerpen - Beoordelen van start architecturen en ketenontwerpen - Ondersteunen van de Product Owner in het bepalen van prioriteiten voor het Program Increment (PI) - Bewaken van de correcte realisatie van de features tijdens het PI-event - Plannen en organiseren van de Scrum events tijdens het PI-event - Coachen van het ontwikkelteam - (Laten) wegnemen van impediments

De afdeling Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaandeinformatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M applicaties onderling, maar natuurlijk ook daarbuiten. Team Ontvangen Fundament & Configuratie houdt zich bezig met werkzaamheden gericht op meerdere applicaties, het betreft zowel nieuwbouw als doorontwikkeling van bestaande applicaties.

Eisen:

  • HBO
  • applicatieontwerp in een java omgeving
  • PSM1 gecertificeerd
  • 5 jaar ervaring in het opstellen van userstories, use case models, use cases, API's (o.a. webservices)
  • 3 jaar agile/scrum ervaring
Wensen:
  • Kennis en ervaring met de "Atlassian suite" (Jira, Confluence en Bitbucket) is een Pré
  • UML gecertificeerd is een Pré
Competenties:
Analyseren, Samenwerken, Communiceren, Creativiteit, Coachen, Resultaatgericht

Reageren kan nog tot bovenstaande deadline door middel van een CV in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.

ID: 897389

Thirza Loois-Groothuis

Vragen over deze vacature?

Thirza Loois-Groothuis

tloois@fixedtoday.nl