Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Business Analist

City
Den Haag
Workplace type
Hybride
Deadline
October 24, 2024
Duration
6 months
Hours per week
36 week
Start date
November 1, 2024
Apply now

Functieomschrijving:

Binnen het PGB2.0-programma werk je als Business Analist nauw samen met drie ontwikkelteams en een applicatiebeheerteam. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de functionele eisen van het portaal en vertaalt deze naar het team door middel van user stories. Verder zorg je voor een goede communicatie met de Product Owner en andere stakeholders over de prioriteiten in de backlog. Je werkt in een dynamisch team, voert impactanalyses uit voor nieuwe requirements en levert input voor release notes en documentatie.

Achtergrond

Het PGB2.0-systeem is een geavanceerd systeem dat de zorgdomeinen en financiële domeinen van PGB (Persoonsgebonden Budget) aan elkaar koppelt. Jij speelt een sleutelrol in het analyseren en stroomlijnen van de ontwikkeling van dit portaal.

Over de klant:

iRealisatie is een onderdeel van de directie Informatiebeleid van het Ministerie van VWS. Het team ontwikkelt maatwerksoftware en tools die bijdragen aan de digitalisering van de zorg, met een focus op privacy en security by design. Binnen dit kader wordt onder andere gewerkt aan de doorontwikkeling van het PGB2.0-systeem, dat de PGB-keten moet verbeteren.

Eisen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met het opstellen van use cases, epics en user stories.
  • Ervaring met digitaliseringsprojecten waarbij meerdere partijen gegevens met elkaar uitwisselen.

Wensen:

  • Praktijkervaring met Agile projectmethodieken.
  • Ervaring met het faciliteren van workshops in een groot stakeholderveld.
  • Ervaring met de ontwikkeling van diverse applicaties.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Competenties:

De kandidaat is een proactieve bruggenbouwer die snel kan schakelen tussen verschillende onderwerpen en zowel mondeling als schriftelijk sterke communicatieve vaardigheden bezit. Hij/zij is zelfstandig in het plannen, uitvoeren en bewaken van deelactiviteiten, en heeft affiniteit met het werken in complexe Agile ontwikkeltrajecten.

Extra informatie

Bij de aanbieding van de kandidaat dienen alle vereisten duidelijk naar voren te komen, evenals de beschikbaarheid en geplande vakanties. 

Armand Koolhoven

Sales Recruiter