Inhuur van zzp’ers in 2021. Is de webmodule een weg naar zekerheid?

Onlangs werd in de Tweede Kamer gedebatteerd over de webmodule. Daarbij zei minister Koolmees het volgende: “Het heeft heel veel werk gekost om de webmodule te maken. […] En nog steeds zeggen mensen dat het niet klopt. Wat moet je daarmee? En hoe staat het ervoor met de aangekondigde handhaving rondom de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA)? Kunnen bedrijven boetes of naheffingen krijgen als achteraf geconstateerd wordt dat er sprake is van een dienstbetrekking?

Antwoorden op deze en meer vragen kwamen aan de orde tijdens het FixedToday webinar over de do’s en dont’s bij inhuur van zzp’ers in 2021 op donderdag 5 november a.s.

I.s.m. advocaat en belastingadviseur Boris Emmerig informeerde FixedToday je in een klein uur over de weg naar zekerheid bij de inhuur van zzp’ers.

Je bent van harte welkom ons dit ca. 50 minuten durende webinar terug te kijken, waarin wij je meenemen in de juridische en fiscale gevolgen rondom de inhuur van IT zzp’ers in 2021. Dit webinar wordt je als extra service aangeboden door FixedToday. Er zijn voor deelnemers geen kosten aan verbonden.

Webinar terugkijken? KLIK HIER

FixedToday is NEN-4400-1 gecertificeerd door Stichting Normering Arbeid (SNA). Opdrachtgevers die via FixedToday tijdelijk personeel inhuren zijn volledig beschermd tegen risico’s met betrekking tot de Wet Keten Aansprakelijkheid en de Wet Inleners Aansprakelijkheid. Daarnaast beschikken wij over het Bovib Keurmerk, de vereniging en branche-organisatie van de 50 grootste onafhankelijke inhuur-intermediairs in Nederland.

Om het beleid ten aanzien van kwaliteit inhoud te geven, heeft FixedToday een kwaliteitsmanagementsysteem opgesteld. Door preventie en vernieuwingen worden de prestaties van onze onderneming voortdurend naar boven bijgesteld. Door middel van dit managementsysteem en de ISO 9001 certificering spant FixedToday zich doorlopend in om geleverde kwaliteit – en daarmee de klanttevredenheid – naar opdrachtgevers te verhogen.