40 uur per week, standplaats Culemborg

De rol van junior resourcemanager is om ondersteuning te bieden aan de senior resourcemanagers. Hoofdtaak van het werk is het aannemen en invoeren van kandidaten en ICT detacheringsaanvragen in het recruimentsysteem en het posten van vacatures op jobboards. Daarnaast hou je je bezig met het uitzetten van aanvragen voor junior ICT’ers bij onze geselecteerde leveranciers en werk je aan het volledig maken en actueel houden van de kandidaat gegevens in ons recruitmentsysteem. Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor de binnenkomende telefoongesprekken. Cruciaal voor je succes is klantgerichtheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid. Bij gebleken geschiktheid is er de mogelijkheid om door te groeien naar de rol van resourcemanager waarbij je meer en meer verantwoordelijkheden krijgt.

Wat vragen we?

  • Afgeronde administratieve of HR opleiding op MBO niveau.
  • Werkervaring is prettig, doch geen must.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Qua skills ben je nauwgezet, accuraat, leergierig en bestand tegen een hoog werktempo.
  • Je kunt het overzicht bewaren in hectische situaties met deadlines.
  • Uiteraard ben je communicatief vaardig en klantvriendelijk.

Wat bieden we?

FixedToday is een initiatief van collega’s die eerder met elkaar samenwerkten, een team van ervaren specialisten die reeds eerder een onderneming samen hebben opgericht en succesvol hebben uitgebouwd. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. FixedToday heeft in 2017 de Bronzen Gazellen Award gewonnen in de regio Midden en Oost Nederland in de categorie Groot. In 2018 hebben we de vierde plek behaald. De Gazellen Award is een initiatief van het Financieel Dagblad en wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen.

Salaris en overige voorwaarden worden vastgesteld op basis van kennis, kunde en ervaring. Opleidingen zijn eerder een bewuste keuze dan een mogelijkheid.

Kortom, werken bij een succesvol en groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier samen gaan.

Wil je ons team versterken?

Is je interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Thirza Loois-Groothuis op tloois@fixedtoday.nl.

WANT TO KNOW MORE?

ASK OUR EXPERTS