We breiden ons netwerk graag uit met nieuwe partijen om samen met ons de aanvragen van onze klanten te vervullen. Ben jij een nieuwe leverancier van ons, dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in met onze leveranciersmanager. Online of op ons kantoor te Culemborg. In een gesprek leren we jullie graag kennen en spreken we de mogelijkheden door om samen te werken en onze wederzijdse verwachtingen naar elkaar uit.

Dit gesprek zal zijn met onze leveranciersmanager of één van onze recruiters, naar gelang het werkveld van jullie professionals. Om dit gesprek efficiënt te laten verlopen, en de juiste FixedToday medewerker te selecteren voor de kennismaking, willen we je vragen onderstaand formulier in te vullen.

Reversed-Billing

FixedToday werkt op basis van reversed billing met haar leveranciers. . In plaats van dat de leverancier de factuur stuurt naar FixedToday, werken we vanaf nu met “reverse billing” waarbij FixedToday aan hand van de aan ons verstrekte en goedgekeurde urenstaat de factuur naar de leverancier stuurt. Wij informeren u graag over de werkwijze van reversed-billing.

Reversed-Billing voor Nederlands klik hier
Reversed-billing for English click here

Nieuwsgierig naar onze openstaande aanvragen? Op onze portal heb jij direct inzage in onze actuele openstaande aanvragen en kan je direct online reageren met een geschikte kandidaat. Een portal is prettig voor het overzicht. maar persoonlijk contact vinden we belangrijk, dus bij elke aanvraag op onze portal staat welke FixedToday resourcemanager de aanvraag in behandeling heeft, met contactgegevens. Zo kan je snel en direct contact leggen en antwoord krijgen op je vragen.

Direct naar onze aanvragen