Managed Service Provider (MSP)

De totaaloplossing voor uw inhuurproblematiek

Managed Service Provider (MSP)

Managed Service Provider (MSP) is de totaal oplossing voor uw inhuurproblematiek. Het uitbesteden van het inhuurproces brengt één gestroomlijnd proces van aanvraag, selectie, gunning, contractadministratie, facturering en betaling tot stand. Onderdelen van het gehele inhuurproces uitbesteden is ook mogelijk in de vorm van Vendor Management Systemen en Recruitment Process Outsourcing programma’s.

Waarom uitbesteden?
Bij kleine organisaties ontbreekt het door kleinere budgetten vaak aan kennis en menskracht om elk IT-proces zelf te beheren volgens de strenge standaarden van vandaag de dag. Denk aan standaarden voor gegevensbeveiliging en privacy die wereldwijd aan steeds meer regels gebonden zijn. Bij grotere organisaties gaat het vaak om efficiency. Bijvoorbeeld personeelsbezuiniging, daarvoor moeten de onderliggende IT-teams zich meer focussen op bepaalde processen. Alles wat niet-essentieel is (maar qua infrastructuur wel belangrijk) wordt dan overgelaten aan een Managed Service Provider.

Vaak komt het voor dat grotere organisaties een MSP inhuren om zoveel mogelijk te runnen uit strategische overwegingen zodat zijzelf zich zo veel als mogelijk kunnen focussen op hun core business.

De MSP wordt verantwoordelijk gemaakt om namens een organisatie het gehele inhuurproces over te nemen en uit te voeren. De meest voorkomende inhuurprocessen zijn werving, pre-selectie en pro-active sourcing, contractmanagement t.a.v. individuele overeenkomsten en/of raamovereenkomsten, screening, onboarding, aanmelden van externe medewerkers, capaciteitsplanning alsook het verrekenen van kosten en centrale facturatie t.a.v. de totale flexibele schil, dus alle externe inhuur.

FixedToday biedt als Managed Service Provider (MSP) een oplossing om met uw inhuur problematiek om te gaan. Het uitbesteden van het inhuurproces aan FixedToday brengt één gestroomlijnd proces van aanvraag, gunning, contractbeheer tot en met uitbetaling. op de juiste tijd tegen het juiste tarief. Het maakt daarbij geen verschil of het intermediair uitzendbureau, detacheerder of bemiddelaar is. Hierdoor maakt FixedToday voor de intermediair de handen vrij zodat zij zich kunnen richten op hun core business.

Bij ons krijgt u direct iemand aan de lijn