Payroll administrateur

Payroll Administrateur
Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega op onze administratie. Als allround en ervaren medewerker op financieel en payroll gebied, ben je binnen 40 uur verantwoordelijk voor de operationele uitvoering, voortgang en controle van de salarisverwerking en financiële administratie.
Over FixedToday

FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil. We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een succesvol initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooi groei realiseren.

Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 700 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega op onze administratie. Als allround en ervaren medewerker op financieel en payroll gebied, ben je binnen 40 uur verantwoordelijk voor de operationele uitvoering, voortgang en controle van de salarisverwerking en financiële administratie. Je beschikt over voldoende ervaring om maandelijks de salarissen op juiste wijze te verwerken en verricht diverse uitvoerende en controlerende werkzaamheden met betrekking tot pensioenregelingen, verzekeringen en loonaangifte. Daarnaast verzorg je de crediteuren en grootboekadministratie.

Je werkt mee aan werkzaamheden ten behoeve van de periode afsluiting waaronder opstellen balans dossiers, maand en jaar afsluiting. Je komt te werken in een kundig team waar jouw ervaring en inbreng op prijs wordt gesteld. Cruciaal voor je succes is nauwkeurigheid en stressbestendigheid. Je hebt een continu focus op het verbeteren van processen en neemt initiatief als je hier mogelijkheden voor ziet.

FixedToday is geen (chat)bot bedrijf

Wat vragen we?
 • Je bent in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie of Vakopleiding Payroll Services of een gelijkwaardig diploma;
 • Je beschikt bij voorkeur over minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en je beschikt over uitgebreide kennis van de loon- en salarisadministratie;
 • Je hebt affiniteit met de financiële administratie of bereid om hierin jezelf te verdiepen;
 • Je werkt zelfstandig binnen teamverband;
  Je bent pragmatisch en analytisch; je maakt een juiste inschatting welke actie nodig is en schakelt snel om tot de juiste oplossing te komen;
 • Je bent nauwkeurig en betrouwbaar met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Ervaring binnen de flexmarkt (uitzenden, detachering) is een pré.

Qua skills ben je accuraat, leergierig en bestand tegen weerstand Je kunt het overzicht bewaren en kunt tegen een hoog werktempo. Uiteraard ben je communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we?
 • Een prima salaris met aanvullend een mooie bonusregeling;
 • Een laptop, mobiele telefoon
 • Een ruime bijdrage aan jouw pensioenopbouw, een thuiswerkvergoeding en 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
 • Gratis lunch op kantoor;
 • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen;
 • Gedreven, maar zeker ook gezellige collega’s.
Wil je ons team versterken?

Is je interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Judith Duijser; judith@fixedtoday.nl of gebruik de onderstaande solliciteer knop

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Stuur jouw CV en motivatie