Recruiter

Recruiter

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega in ons recruitmentteam. In verband met onze groeiambities en nieuwe relaties (o.a. gewonnen overheidsmantels)  zijn wij op zoek naar enthousiaste recruiters. Ben jij communicatief vaardig, commercieel gedreven en resultaatgericht? Lees dan snel verder en wordt onze nieuwe collega!

Over FixedToday

FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil. We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een succesvol initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooi groei realiseren.

Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 700 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

Functieomschrijving

De rol van Recruiter is veelzijdig. Het gaat om een 180-graden rol. Dit houdt in dat je focus ligt op de recruitmentkant van het bemiddelingsproces. Je werkt nauw samen met collega sales en recruiters (180 graden; 360 graden en onze leveranciersmanager) die zorgen voor het binnen halen van new business en het uitbouwen van bestaande relaties. Je haalt voldoening uit het zoeken, vinden en bemiddelen van IT-professionals en het opbouwen van een goede relatie met ZZP’ers en leveranciers.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit? Je start met onze dagelijkse kick-off waarin het recruitmentteam en het salesteam de belangrijkste openstaande aanvragen doornemen en waarin we informatie delen. Daarna ga op zoek naar de ideale kandidaat voor de openstaande vacatures. Hiervoor maak je gebruik van onze jobportal, onze database, jobboards en ons netwerk van leveranciers. Bij de selectie van de kandidaten let jij niet alleen op de hardskills, maar ook zeker op de juiste persoonlijkheid. Na een gedegen inwerkperiode bied je zelfstandig kandidaten aan bij de klanten en ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig interviewen van de kandidaten. Na een succesvolle intake zorg je voor een correcte aanlevering van de contractgegevens aan je collega’s van de afdeling back-office.

Cruciaal voor je succes is je doorzettingsvermogen en het inzetten van en het verder uitbouwen van je netwerk van kandidaten.

FixedToday is geen (chat)bot bedrijf

Wat vragen we?
 • Belangrijk is dat je als collega past in onze cultuur en prettig voelt bij onze gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat ons gedachtegoed en de toegevoegde waarde van FixedToday over te brengen.
 • Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur een afgeronde commerciële of HRM opleiding op MBO niveau.
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring in recruitment/resourcemanagement en bij voorkeur binnen de ICT-branche. Kandidaten met meer werkervaring worden ook zeker uitgenodigd te solliciteren.
 • Je communiceert makkelijk, maar minstens zo belangrijk is dat je goed kunt luisteren.

Qua skills ben je een doorzetter, pro-actief, stressbestendig, empathisch en gedreven. Je kunt het overzicht bewaren in hectische situaties met deadlines. Uiteraard ben je communicatief vaardig en tevens gestructureerd. Je hebt goede kennis van de Engelse taal.

Wat bieden we?

Een prima salaris met aanvullend een mooie bonusregeling;

 • Een laptop, mobiele telefoon(vergoeding)
 • Een ruime bijdrage aan jouw pensioenopbouw, een thuiswerkvergoeding en 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
 • Hybride werken met vaste dagen werken op ons kantoor voor ontmoeten en verbinden;
 • Gratis lunch op kantoor;
 • Een leuke bedrijfscultuur en een fijne werkomgeving. Onze collega’s komen met plezier naar kantoor om elke dag op een gedreven manier onze klanten, leveranciers en professionals vakkundig te bedienen;
 • Een training wanneer dit nodig is voor het uitoefenen van je functie;
 • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen.
 • Kortom, werken bij een succesvol en groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier samen gaan.
Hoe gaat het in zijn werk?

Het eerste gesprek voer je met een collega binnen het team waarin je ons kunt leren kennen en wij jou. Je kunt al je vragen stellen over ons bedrijf, de cultuur en de functie. Na een positief eerste gesprek volgt snel een tweede gesprek met een directielid en wij bieden een competentietest aan.

In deze test krijgen jij en wij een beeld hoe jij jezelf beoordeelt op 16 fundamentele competenties ten opzichte van de Nederlandse beroepsbevolking. Een mooi middel om jou te leren kennen en een eerste stap in zelfontwikkeling. Na dit gesprek hopen we je een aanbod te doen en je te mogen verwelkomen als collega.

Wil je ons team versterken?

Is je interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Thirza Loois; tloois@fixedtoday.nl of gebruik de onderstaande solliciteer knop

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Stuur jouw CV en motivatie