32-40 uur per week, standplaats Culemborg

In verband met onze groeiambities en nieuwe relaties (o.a. gewonnen overheidsmantels)  zijn wij op zoek naar enthousiaste recruiters, zogenaamde 180 graden recruiters en 360 graden recruiters. Beide vacatures staan open om op te reageren.  Ben jij communicatief vaardig, commercieel gedreven en resultaatgericht? Lees dan snel verder en wordt onze nieuwe collega!

 FixedToday

FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil. We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een succesvol initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooi groei realiseren. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 600 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

Functieomschrijving

Het gaat om een 360-graden rol. Dit houdt in dat je naast je recruitmenttaken verantwoordelijk bent voor het creëren en verder uitbouwen van een eigen klantenportefeuille. Je zult nauw samenwerken met een team van sales en collega recruiters. Je haalt voldoening uit het zoeken, vinden en bemiddelen van opdrachtgevers en IT professionals en het opbouwen van een goede relatie met klant, ZZP’ers en leveranciers. Al met al; hands-on, uitdagend en afwisselend.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit:
Je start met onze dagelijkse kick-off waarin het recruitmentteam en het salesteam de belangrijkste openstaande aanvragen doornemen en waarin we informatie delen. Daarna ga op zoek naar de ideale kandidaat voor de openstaande vacatures en zoek je proactief naar kansen op nieuwe opdrachten. Dat kan zijn het nabellen van een klant waar een kandidaat vertrekt of het uitbouwen van de relatie met een bestaande klant om daar meer business te genereren. Voor het zoeken van je kandidaten maak je gebruik van onze jobportal, onze database, jobboards en ons netwerk van leveranciers. Bij de selectie van de kandidaten let jij niet alleen op de hardskills, maar ook zeker op de juiste persoonlijkheid. Na een inwerkperiode bied je zelfstandig kandidaten aan bij de klanten en ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig interviewen van de kandidaten. Na een succesvolle intake zorg je voor een correcte aanlevering van de contractgegevens aan jouw collega’s van de afdeling Service Center.

Cruciaal voor jouw succes is jouw doorzettingsvermogen en het inzetten van en het verder uitbouwen van jouw netwerk van klanten en kandidaten.

Wat vragen we?

Belangrijk is dat je als collega past en prettig voelt bij onze gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat ons gedachtegoed en de toegevoegde waarde van FixedToday over te brengen. Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding op HBO niveau. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in recruitment/resourcemanagement en bij voorkeur binnen de ICT-branche. Kandidaten met meer werkervaring worden ook zeker uitgenodigd te solliciteren. Je communiceert makkelijk, maar minstens zo belangrijk is dat je goed kunt luisteren. Qua persoonlijkheid ben je een doorzetter, proactief, stressbestendig, empathisch en gedreven. Je kunt het overzicht bewaren in hectische situaties met deadlines. Uiteraard ben je communicatief vaardig en werk je gestructureerd en tevens heb je goede kennis van de Engelse taal.

Wat bieden we?

  • Een prima salaris met aanvullend een mooie bonusregeling;
  • Een laptop, mobiele telefoon
  • Een ruime bijdrage aan jouw pensioenopbouw, een thuiswerkvergoeding en 27 vakantiedagen (op fulltime basis);
  • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen;
  • Gedreven, maar zeker ook gezellige collega’s.

Wil je ons team versterken?

Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Thirza Loois op tloois@fixedtoday.nl

WANT TO KNOW MORE?

ASK OUR EXPERTS