28-40 uur per week, standplaats Culemborg
FixedToday is een succesvol initiatief van collega’s die eerder met elkaar samenwerkten, een team van ervaren specialisten die reeds eerder een onderneming samen hebben opgericht en succesvol hebben uitgebouwd. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft geleid tot een groei in de afgelopen jaren. In verband met onze groeiambities en het winnen van een aantal aanbestedingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Resourcemanager. Ben jij communicatief vaardig, commercieel gedreven en resultaatgericht? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

De rol van Resourcemanager is veelzijdig. Hoofdtaak van het werk is het matchen van detacheringsaanvragen in de IT-sector, het schakelen met de IT professionals en het zelfstandig aanbieden bij onze klanten. Je zult starten in het behandelen van aanvragen van de grote softwarehuizen en bij gebleken geschiktheid ook mee zoeken voor de aanvragen van onze eindklanten. Het resourceteam werkt “naar expertise”, wat inhoudt dat je een deelgebied binnen de IT tot jouw vakgebied maakt. Je richt je zowel op bestaande als op nieuwe relaties. Cruciaal voor je succes is het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk. Nieuwe ontwikkelingen in recruitment volg je daarbij op de voet. Het heeft een meerwaarde als je het team mee kunt nemen in nieuwe recruitmenttechnieken als vloggen of meer interactie/filmpjes op social media.

Wat vragen we?

Belangrijk is dat je als collega past en je prettig voelt bij ons gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat ons gedachtegoed en de toegevoegde waarde van FixedToday over te brengen. Je hebt een afgeronde commerciële of HR-opleiding, bij voorkeur op HBO niveau of bewezen op dit niveau te kunnen opereren.
• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in recruitment binnen de IT, bij voorkeur in bureau recruitment. We staan open voor medior en senior kandidaten.
• Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
• Qua persoonlijkheid ben je volhardend, een doorzetter, pro-actief, stressbestendig en gedreven.
• Je kunt het overzicht bewaren in hectische situaties met harde deadlines.
• Uiteraard ben je communicatief vaardig en je bent gestructureerd.

Wat bieden we?

• Een prima salaris, afhankelijk van je ervaring; aanvullend een mooie bonusregeling;
• Een laptop en gebruik of vergoeding van de mobiele telefoon;
• Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen;
• Gedreven, maar zeker ook gezellige collega’s die elkaar helpen.
Kortom, werken bij een succesvol en groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier samen gaan.

Wil je ons team versterken?

Is je interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Thirza Loois-Groothuis op tloois@fixedtoday.nl.

WANT TO KNOW MORE?

ASK OUR EXPERTS