RISICOLOOS INHUREN

Neem zelf geen onnodige risico’s bij het inhuren van de beste mensen als je dit ook kunt uitbesteden aan FixedToday.

En dat risico wil je niet nemen

Risicoloos inhuren

Bij FixedToday hebben wij een netwerk van meer dan 100.000 IT-professionals en helpen bedrijven bij het wegwerken van problemen aangaande korte- en lange termijn bezetting.

Een belletje kan voldoende zijn en binnen max één dag is er antwoord. Het is niet voor niets FixedToday.

Zorgen en borgen

Wij zorgen en borgen dat contracten volledig volgens actuele regelgeving samengesteld en nageleefd worden. Scheelt u veel juridische en/of hoge accountantskosten. En het voorkomt onnodige risico’s.

Onnodige risico’s?

Jazeker, bij het inhuren van (IT-)personeel komen veel zaken kijken die organisatorisch, juridisch en arbeidsrechtelijk hoge risico’s kennen. Denk aan werkdruk en uitval, ontbreken gevraagde kennis, verkeerd toepassen uitzendregels, criteria inhuren Zelfstandigen, verborgen risico’s bij leveranciers.

Zichtbaar maken en risico’s wegnemen doen we voor nederlandse en buitenlandse specialisten.

Als opdrachtgever wordt je bij FixedToday volledig ontzorgd en geadviseerd door een van onze specialisten. 

Als Zelfstandige wordt je volledig ondersteund bij het inregelen van jouw contract en zijn wij transparant over tarieven.

Als leverancier van personeel en als zelfstandige kan je opdrachten vinden die je anders niet zou krijgen.

Iedereen zal een persoonlijke benadering ervaren en ontdekken dat ‘Waardering en Respect’ heel goed zakelijk toe te passen is en leidt tot inkomens- en kostenoptimalisatie met een persoonlijke touch.

Seminar risicoloos inhuren

Donderdag 23 februari 2023 vindt de volgende seminar plaats in De Unie in Culemborg. We hebben nog een beperkt aantal plekken over. Wil je de zekerheid hebben om er bij te zijn, reserveer dan gelijk een plek. Aanmelden kan via het onderstaande formulier of klik voor meer informatie onderaan. Vol is ook echt Vol dus wees er snel bij..