Ervaren Salesmanager

32-40 uur per week, standplaats Culemborg

 FixedToday is een succesvol initiatief van collega’s die eerder met elkaar samenwerkten; een team van ervaren specialisten die reeds eerder een onderneming samen hebben opgericht en succesvol hebben uitgebouwd. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft geleid tot een enorme groei in de afgelopen jaren met als resultaat het tot drie keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we in Nederland en België zo’n 550 professionals onder contract staan. In verband met onze groeiambities zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren Salesmanager.
Ben jij communicatief vaardig, commercieel gedreven en resultaatgericht? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

De rol van Salesmanager is bij FixedToday absoluut veelzijdig te noemen. De verantwoordelijkheden bestaan uit het onderhouden en uitbouwen van nieuwe en bestaande opdrachtgevers. We hebben, in samenwerking, het afgelopen jaar een aantal grote aanbestedingen gewonnen.

Daarnaast verwachten we van jou inzet bij het uitbreiden van onze klantenportefeuille. Hiervoor stel je jouw eigen salesplan op en voert deze uit. Je haalt voldoening uit het behalen van nieuwe successen en het leveren van toegevoegde waarde voor, met name, de dienst Staffing. Indien mogelijk draag je bij aan de verkoop van de diensten Contracting en Payrolling. Cruciaal voor je succes is je doorzettingsvermogen en het inzetten van en het verder uitbouwen van je netwerk.

Wat vragen we?

Belangrijk is dat je als collega je past en prettig voelt bij onze gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat ons gedachtegoed en de toegevoegde waarde van FixedToday over te brengen.

  • Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur een afgeronde commerciële opleiding op HBO niveau.
  • Je hebt meerdere jaren sales ervaring, waarvan minimaal 3 à 4 jaar ervaring in recruitment/ detachering binnen de ICT-branche.
  • Je bent hierdoor in staat FixedToday naar een hoger niveau te tillen en meer op de kaart te zetten
  • Je kunt goed praten, maar minstens zo belangrijk is dat je goed kunt luisteren.
  • Qua persoonlijkheid ben je een doorzetter, pro-actief, stressbestendig, empathisch en gedreven. Je kunt het overzicht bewaren in hectische situaties met harde deadlines. Uiteraard ben je communicatief vaardig en tevens gestructureerd.
  • Je hebt goede kennis van de Engelse taal.

Wat bieden we?

  • Een prima salaris, afhankelijk van je ervaring; aanvullend een mooie bonusregeling;
  • Een laptop, mobiele telefoon en, indien nodig, een leaseauto;
  • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen;
  • Gedreven, maar ook zeker gezellige collega’s.

Kortom, werken bij een succesvol en bedrijf. Een bedrijf wat in ontwikkeling is op diverse gebieden en waar hard werken en plezier samen gaan.

Wil je ons team versterken?

Is je interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Ted van der Gun op tvdgun@fixedtoday.nl

WANT TO KNOW MORE?

ASK OUR EXPERTS