32-40 uur per week, standplaats Culemborg/thuiswerken

Functieomschrijving

In verband met onze groeiambities en nieuwe relaties (o.a. gewonnen overheidsmantels)  zijn wij op zoek naar een leergierige sales en recruitment support medewerker.  Wil jij de stap maken naar de IT recruitment wereld? En je ontwikkelen in klantgerichtheid en op commercieel vlak? Lees dan snel verder en wordt onze nieuwe collega!

Je wordt onderdeel van het recruitmentteam waarin je samenwerkt met onze sales managers, en (sales) recruiters.  Zij nemen jou mee in de wereld van IT recruitment. Met elkaar bieden jullie de beste personele oplossingen op gebied van staffing, detachering, uitzenden, payrollen en contracting. Je werkt nauw samen met sales en recruiters die zorgen voor het binnen halen van new business, het uitbouwen van bestaande relaties en het vervullen van de IT en management vacatures. Je haalt voldoening uit het ondersteunen van het team in het zoeken, vinden en bemiddelen van IT- en managementprofessionals.

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Je start met onze dagelijkse kick-off waarin het recruitmentteam en het salesteam de belangrijkste openstaande aanvragen doornemen en waarin we informatie delen. Je ondersteunt de recruiters bij het invoeren van aanvragen en het verwerken van CV’s van kandidaten en het uitzetten van aanvragen naar onze leveranciers. Daarnaast ga je pro actief op zoek naar nieuwe leveranciers en ZZP’ers. En je ondersteunt sales met marktonderzoek en administratieve ondersteuning zoals het verwerken van verlengingen. Je zorgt voor het binnenkomende telefoonverkeer en verbindt deze door naar de desbetreffende collega. Je vangt de bezoekers op en zorgt ervoor dat men zich welkom voelt.

Wie zijn we?

FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil. We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooie groei realiseren. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 750 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

Wat vragen we?

Belangrijk is dat je als collega je past en je prettig voelt bij onze gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat ons gedachtegoed en de toegevoegde waarde van FixedToday over te brengen. Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur een afgeronde opleiding op MBO-4 of HBO niveau. Je houdt vooral van een uitdaging en afwisseling en je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Je bent enthousiast, een echte teamplayer en niet onbelangrijk ook een gezellige collega. Daarnaast kan je het overzicht te behouden en neem je verantwoording. Van nature ben je klantgericht, heb je goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse en Engelse taal. Je communiceert makkelijk, maar minstens zo belangrijk is dat je goed kunt luisteren. Doorgroeimogelijkheid bestaat er zeker, bij goed functioneren kan je opgeleid worden naar recruiter of een andere rol binnen de organisatie.

Wat bieden we?

  • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen zoals een opleidingsbudget;
  • Een hybride regeling: kantoordagen voor ontmoeten, verbinden en samenwerken en thuis werken;
  • Een goed salaris met aanvullend een aantrekkelijke teambonus;
  • Gedreven, maar zeker ook gezellige collega’s;
  • Gratis lunch op kantoor;
  • Een laptop, mobiele telefoonvergoeding;
  • Een ruime bijdrage aan jouw pensioenopbouw, een thuiswerkvergoeding, reisvergoeding en 27 vakantiedagen (op fulltime basis).

Kortom, werken bij een succesvol en groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier samen gaan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het eerste gesprek voer je met een collega binnen het team waarin je ons kunt leren kennen en wij jou. Je kunt al je vragen kunt stellen over ons bedrijf, de cultuur en de functie. Na een positief eerste gesprek volgt snel een tweede gesprek met een directielid en wij bieden een competentietest aan. In deze test krijgen jij en wij een beeld hoe jij jezelf beoordeelt op 16 fundamentele competenties ten opzichte van de Nederlandse beroepsbevolking. Een mooi middel om jou te leren kennen en een eerste stap in zelfontwikkeling. Na dit gesprek hopen we je een aanbod te doen en je te mogen verwelkomen als collega.

Wil je ons team versterken?

Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Thirza Loois op tloois@fixedtoday.nl.

WANT TO KNOW MORE?

ASK OUR EXPERTS