32-40 uur per week

FixedToday zoekt voor haar afdeling Staffing (detachering/matchmaking) een stagiair die ons kan helpen in het professionaliseren en actualiseren van onze kandidaten database. Dit houdt in dat er een controle dient plaats te vinden van de kandidatendatabase.  Ben jij leergierig, servicegericht en niet onbelangrijk, neem je een dosis humor en enthousiasme mee? Lees dan snel verder en wordt onze nieuwe collega!

 FixedToday

FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil. We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een succesvol initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooi groei realiseren. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 600 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

Functieomschrijving

Taken die daarbij horen:
* invoeren van vacatures in ons systeem
* ontdubbelen van kandidaten (samenvoegen dossiers)
* dossiers van kandidaten volledig maken qua voor- en achternaam en contactgegevens
* bellen van de kandidaten om beschikbaarheid te updaten
* contracten invoeren in ons nieuwe contractensysteem
* op den duur pro-actief benaderen van kandidaten via social media (recruitment)
* nieuwe leveranciers zoeken en benaderen

Over welke vaardigheden beschikt de student?

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?
Een kans om te leren in de administratieve kant van HR en ervaring opdoen in recruitment

De volgende opties zijn mogelijk bij deze leerplaats
Een leerplaats die ook geschikt is voor minder validen

Wat vragen we?

Belangrijk is dat je als collega past en je prettig voelt bij onze gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat om nauwgezet te werken; je hebt interesse in de flexmarkt; interesse in IT en je bent klantvriendelijk en  servicegericht.  Je hebt goede kennis van de Engelse taal en uiteraard ben je communicatief vaardig.

Wat bieden we?

  • Een zelfstandige, uitdagende stage met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen;
  • Mogelijkheid voor remote werken ivm de Corona maatregelen; we streven naar een hybride werkvorm kantoor/thuis;
  • Gedreven, maar zeker ook gezellige collega’s.

Kortom, wil jij werken bij een succesvol en snel groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier maken samen gaan en is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail jouw motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Thirza Loois (tloois@fixedtoday.nl , 06-19425934)

WANT TO KNOW MORE?

ASK OUR EXPERTS